fbpx

Híreink

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 hét elött

Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület

BővebbenMutass kevedebbet

Reggel kaptuk a hírt, és azóta sem tudjuk elhinni…..
Jankó Gábor Barátunk, Kollégánk itt hagyott minket – felfoghatatlan!
Tegnapelőtt még beszéltem vele… A mindig mosolygós, kedves, jó lelkű ember nincs többé. Minden amit magam körül látok, rá emlékeztet. Az egyesület arculata – honlap, facebook, sportruházat, stb. – mind-mind az Ő munkája nyomán lett ilyen.
Már most hatalmas űr keletkezett!
Hiányozni fogsz Gábor!
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Sajnos mi is értesültünk a szomorú hírről,Nagyberény lövész klub tagja volt.Megbízható és kiváló sportember mindenbe segítő és fegyelmezett,szabályokat betartotta.Nekünk is hiányozni fog mind sport ember és barát! Emlékét megőrizzük!

Szűz Máriám!!!!!! 😰 Felfoghatatlan…. Őszintén sajnálom!!!!!!

Nyugodj békében Gábor!Őszintén sajnálom!

Őszinte részvétem! Nagyon sajnálom!

Istenem :'( 😢😢 Nyugodj Békében Gábor!

Őszinte részvétünk! 😢

Őszinte részvétünk!

Nagyon sajnálom 😢

Őszinte részvétünk!

Őszinte részvétem a szeretteinek 😢

Nagyon sajnálom!😞

Őszinte rèszvètünk!

Őszinte részvétünk!

Jézusom ! Nem akarom elhinni! 😢

Nyugodj békében! 🖤🖤🖤

Nyugodj békében! 🖤🖤🖤🖤

Őszinte rèszvètünk!

Részvétem :((((

🕯️

🖤🖤🖤

Na neeee, nagyon sajnálom

Sajnos mi is értesültünk a szomorú hírről: Nagyberény lövész klub tagja volt:Megbízható és kiváló sportember mindenbe segítő és fegyelmezett ?szabályokat betartotta:Nekünk is hiányozni fog mind sport ember és barát! EMLÉKÉT MEGŐRIZZÜK!

View more comments

Mint a lenti képek is tanúsítják, fantasztikus hangulatban zajlott az I. Siófoki Medencés Sárkányhajó-verseny a Galerius Élményfürdő és Wellness Központban.

Az egész napos megmérettetés során külön kategóriában mérkőztek meg a hölgyek, gyerekek és felnőttek, mégpedig az alábbi eredménnyel:

gyermek kategória
1. Bálnák
2. Igen
3. Csirke csapat

női kategória
1. Siófok Sárkányai
2. Házisárkányok

felnőtt kategória
1. Techno-Tel Kft.
2. Fröccsöntő
3. Atomvillanás

Köszönjük a résztvevő csapatoknak az izgalmas versenyt, a Galerius Fürdőnek pedig a társszervezést és a helyszínt!
BővebbenMutass kevedebbet

Iskolai oktatások keretein belül tartott tájékoztatósorozatot a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület a napokban. Szakembereink több általános iskolába is ellátogattak, ahol 300 gyermeknek mutatták be a legfontosabb vízbiztonsági alapelveket, vizes sportokkal kapcsolatos veszélyeket, ismereteket. Köszönjük a fogadó iskoláknak, pedagógusoknak a lehetőséget! BővebbenMutass kevedebbet

Már csak két hét, és sárkányhajó-verseny a Galeriusban! BővebbenMutass kevedebbet

Már csak két hét, és sárkányhajó-verseny a Galeriusban!

A Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület versenyzői nem csak az edzéseken aktívak, társadalmi munkára is szép számmal érkeztek tagjaink az elmúlt két hétvégén.

Ekkor a Csépány-tavon szedtük a szemetet, előbb a parton, második alkalommal már vízről – nem titok, a Sió-csatorna rekonstrukciója miatt foglalkozásainknak átmenetileg új helyszíneket keresünk, és remélhetőleg az egyik ilyen vízfelület a Csépány-tó lesz. Köszönjük a lehetőséget!
BővebbenMutass kevedebbet

A téli edzéseknek számtalan fajtájuk van, úsznak, futnak, erősítenek, tanmedencében készülnek a fiatalok. Vagy éppen a Galerius Fürdőben, ahogy tették ezt már az év elején több alkalommal is azok a versenyzők, akik hajóváltás előtt állnak, tehát eggyel nagyobb kajakba ülnek át idén.

A medencében azt gyakorolják, hogyan üljenek, evezzenek biztonságosan a számukra új kajakban, miközben a foglalkozást vezető edző hullámokat kelt, billegteti az eszközt. Már ránézésre sem egyszerű feladat, hát még élőben 🙂

Köszönjük az együttműködést Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, ahonnan hamarosan újabb érdekes hírekkel jelentkezünk!
BővebbenMutass kevedebbet

A hétvégén Pakson és Győrben tartotta a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Héraklész Fizikai Erőfelmérő korosztályokra bontott rendezvényeit, melyeken a fiatal versenyzők erőnlétét, fizikai állapotát mérték fel.

A Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület tagjai a kitűnő téli – úszó-, futó-, tanmedencés és erőnléti – edzéseknek köszönhetően kiváló formáról tettek tanúbizonyságot. Gratulálunk nekik és felkészítőiknek az eddig elért eredményeikhez, melyek nagyszerű alapot jelentenek az idei versenyszezon sikeres teljesítéséhez.

Külön gratulálunk két helyezettünknek, Lénárt Lázárnak (U14 fiú 3. hely) és Babos Bendegúznak (U11 fiú 5. hely), nagyszerű munka volt!
BővebbenMutass kevedebbet

Az elmúlt két hétvége üde színfoltot jelentett a téli felkészülés időszakában, hiszen versenyzőink újra vízre szállhattak, mégpedig a Velencei-tavi Vízi Sportiskola VVSI tanmedencéjében Velencén. Kifejezetten hasznos foglalkozások ezek, hiszen az edzőknek így testközelből nyílik lehetőségük arra, hogy javítsák, fejlesszék a mozdulatokat, mozdulatsorokat.
Éppen ezért a tavasz beköszöntéig még többször teszünk látogatást Velencén – kivéve most hétvégén, hiszen szombaton és vasárnap a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervezte Héraklész Fizikai Felmérőn vesznek részt. A tapasztalatokkal, eredményekkel hamarosan jelentkezünk!
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

A Szúnyogszigeti SK sikeres felkészülést kíván! Erő, egészség!

4 hónap elött

Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület

BővebbenMutass kevedebbet

Még a tavalyi év eseménye, ámde annál nagyobb teljesítmény húzódik meg mögötte: tagjaink Karácsony előtt túráztak a viharos Sión. Hatalmas szél, komoly sodrás, eső nehezítette az útjukat, ennek ellenére vidám hangulatban evezett Horváth Antal és Varga Zoltán Siófoktól egészen Simontornyáig. Gratulálunk Nekik! BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Gratulálok, nyáron mikor Ozoráig mentünk jobb volt az idő, viszont se sodrás, sok helyen víz se volt a Sión:))

Ez már a második futóedzés 2020-ban. Ezúttal Zamárdiban a kilátónál💪💪👍💪💪 BővebbenMutass kevedebbet

Kellemes ünnepeket kívánunk 🙂 BővebbenMutass kevedebbet

Kellemes ünnepeket kívánunk :-)

Comment on Facebook

Köszönjük szépen viszont kívánjuk!

Fényképek Magyar Kajak-Kenu Szövetség bejegyzéséből BővebbenMutass kevedebbet

Image attachment

A Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület ma tartotta immár hagyományosnak mondható évzáró gáláját, amelyen az egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó tagjainkat oklevéllel, az egyesület legjobb leány és fiú versenyzőjét pedig az elismerő cím átadása mellett ajándékkal jutalmaztuk.

2019-ben – az edzéseken és a versenyeken elért eredményei alapján – a legjobb leány versenyzőnk Ittzés Lili, a legjobb fiú versenyzőnk pedig Fliszár Barna lett. Ezúton is gratulálunk neki, köszönjük minden versenyzőnknek, tagunknak, szüleiknek az egész évi kitartó munkát, rengeteg segítséget, valamint köszönjük vendégeinknek, hogy részt vettek évzáró gálánkon.

Elismerő oklevelet vehetett át:
Al Meri Ábris
Almásy Noémi
Almásy Tamás
Babos Anna
Babos Bendegúz
Babos Viktória
Barics Vajk
Bata Lóránt Bátor
Császár Botond
Domonkos Barna
Gamauf Kristóf
Gecsei Szabina
Habi Milán
Harnos Balázs
Jenei Márton
Karádi Kata
Kardos Ákos
Kerényi Botond
Kiss Márton
Kosztyán Patrik
Lénárt Lázár
Monostori Réka
Papp Nándor Máté
Papp Zsombor
Pataki Bence
Pummer Kamilla
Radnai Kata
Radnai Dorka
Szabó Ádám
Szabó Gréta
Tóth Koppány
Vásári Eszter
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Jó látni, hogy ilyen sokan lettetek! 😍

Gratulálok! 😀

Megküzdöttünk a Nagy Hideg Heggyel! Gratula a résztvevőknek! Közel 7km hegymenetben, sár, vízátfolyás… és persze lefelé ugyanez. 😀👍💪 BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Gratulálunk ❤️

Szuperek vagytok!

Teher alatt nő a pálma!😉

Múlt héten szülői értekezleten ismertettük a téli edzésrendet, amely a szokásosnak mondható gyakorlatok mellett idén is tartalmaz futó- és úszóedzéseket egyaránt! BővebbenMutass kevedebbet

Véget ért az idei vizes szezon, a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület tagjai, versenyzői téliesítették felszerelésük nagy részét. A fedett téli hajótároló ugyan még nincs teljesen kész, mert mi titkon bízunk még azért abban, hogy jövő héten még talán vízre szállhatunk – a stéget ezért nem is emeltük ki teljesen a vízből.

Az viszont biztos, hogy hamarosan megkezdődnek a szárazedzések, a versenyzőknek heti hat nap, amikor is lesznek úszó-, futó- és erőnléti edzések egyaránt!
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

A tanmedencénk télen továbbra is a rendelkezésetekre áll!

A kellemes őszi időben zajlik az élet a Siófoki Evezős Bázison: a vízen a fiatalok edzenek, a szárazföldön a téli hajótároló épül 🙂 BővebbenMutass kevedebbet

A kellemes őszi időben zajlik az élet a Siófoki Evezős Bázison: a vízen a fiatalok edzenek, a szárazföldön a téli hajótároló épül :-)Image attachmentImage attachment

Annyira nem volt ma szép idő, hogy napozni lehessen a Sió partján, de az 5 kilométeres futóedzéshez pont megfelelt 🙂 BővebbenMutass kevedebbet

Annyira nem volt ma szép idő, hogy napozni lehessen a Sió partján, de az 5 kilométeres futóedzéshez pont megfelelt :-)Image attachmentImage attachment

Levezetésnek futás, se eleje, se vége…..😀😮💪👍 BővebbenMutass kevedebbet

A hétvégén a nevezés szempontjából rendhagyó versenyen vettek részt a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület versenyzői, valamint a siófoki iskolák tanulói: Fadd-Domboriban rendezték meg a Diákolimpiát, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség utánpótlás gyorsasági szezonjának utolsó állomását.

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy fantasztikus eredmények születtek, rengeteg érmet és dobogós helyezést sikerült elcsípni, amit az alábbi táblázat összegez. Mivel rengeteg kategória volt, azon belül is nagyon sok versenyszám, és ezek díjazásában vannak eltérések is (versenyzőknél 1-6. kapott érmet, szabadidősöknél 1-3., előfutamok rendszere is különleges volt, stb.), ezért most szokásunktól eltérve névsorba rendezve közöljük az eredményeket, amelyek zárójelben találhatóak.

Egyúttal gratulálunk minden résztvevőnek, elképesztő hétvége volt!

Al Meri Ábris versenyző
K1 U13 fiú 2000 m (21.)

Almásy Noémi versenyző
MK1 U13 női 2000 m (28.)

Almásy Tamás versenyző
MK1 U11 fiú 2000 m (28.)

Babos Annave rsenyző
K1 U14 Női 2000 m (26.)

Babos Bendegúz szabadidős
SZMK2 U10 fiú 2000 m (4.)

Babos Viktória versenyző
MK1 U10 női 2000 m (22.)

Barics Vajk versenyző
MK1 U11 fiú 2000 m (26.)

Bata Lóránt versenyző
MK1 U13 fiú 2000 m (13.)

Császár Botond versenyző
K1 U14 fiú 2000 m / 1000 m (28./előfutam 7.)

Domonkos Barna Bence versenyző
K1 U13 fiú 2000 m (22.)

Fliszár Barna versenyző
MK1 U11 fiú 2000 m (3. BRONZÉREM)

Gamauf Kristóf szabadidős
SZMK1 fiú U12 500 m (2. EZÜSTÉREM)

Gecsei Szabina versenyző
K1 U14 női 2000 m (25.)

Habi Milán szabadidős
SZMK2 U10 fiú 2000 m (4.)

Harnos Balázs versenyző
K1 U13 fiú 2000 m (13.)

Ittzés Lili versenyző
K1 U14 női 2000 m / 500 m (15./6. bronzérem)

Jenei Márton versenyző
K1 U15 fiú 200 m (előfutam 6.)

Kardos Ákos versenyző
K1 U16 fiú 200 m / 500 m (előfutam 6./8.)

Kerényi Botond versenyző
K1 U13 fiú 2000 m (22.)

Kiss Gergely szabadidős
SZK1 U17 fiú 500 m (5.)

Kiss Márton versenyző
MK1 U12 fiú 2000 m (26.)

Kosztyán Patrik ifj. versenyző
MK1 U10 fiú 2000 m (6. bronzérem)

Lénárt Lázár versenyző
MK1 U13 fiú 2000 m (15.)

Papp Nándor Máté versenyző
K1 U13 fiú 2000 m (27.)

Papp Zsombor versenyző
MK1 U11 fiú 2000 m (15.)

Pintér Zalán versenyző
K1 U13 fiú 2000 m (17.)

Pummer Kamilla versenyző
K1 U16 női 200 m / 500 m (előfutam 6./6. bronzérem)

Radnai Dorka versenyző
MK1 U12 női 2000 m (32.)

Radnai Kata versenyző
K1 U14 női 2000 m / 500 m (26./előfutam 7.)

Szabó Ádám szabadidős
SZMK1 U12 fiú 500 m (1. ARANYÉREM)

Szabó Gréta Viktória versenyző
K1 U14 női 2000 m / 500 m (25./ előfutam 6.)

Szakács Bálint szabadidős
SZK1 U14 fiú 500 m (5.)

Tóth Koppány versenyző
MK1 U12 fiú 2000 m (28.)

Vásári Eszter versenyző
MK1 U13 női 2000 m (27.)

Képek forrása: Magyar Kajak-Kenu Szövetség.
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Gratulálok mindenkinek!♥️

Gratulálok!

Gratulálok!😊👍

Gratulálok.

Siófok testvérvárosából, az Egyesült Államokban található Walnut Creek-ből a diákcsereprogram keretében ezúttal 11 tanuló és 3 kísérő érkezett városunkba. Látogatásuk során megismerkednek Siófok és környezetének látnivalóival, érdekességeivel, és a kellemes időt kihasználva a sárkányhajózást is kipróbálták a Sió-csatornán. Köszönjük a látogatást! BővebbenMutass kevedebbet

Ismét pályán!😀💪
Délelőtt Nyim csapatával Fehérváron vívtuk a csatákat, eközben pedig már Fadd-Domboriban indulnak versenyzőink a Diákolimpián!
BővebbenMutass kevedebbet

Ismét pályán!😀💪
Délelőtt Nyim csapatával Fehérváron vívtuk a csatákat, eközben pedig már Fadd-Domboriban indulnak versenyzőink a Diákolimpián!Image attachment

Utolsó edzés a hétvégi Diákolimpia előtt. Sok sikert fiúk, lányok, hajrá Siófok! BővebbenMutass kevedebbet

Kajakos berkekben évről-évre népszerűbb a Dunaferr Kupa, a dunaújvárosi kikötőben rendezett őszi verseny, melyen egyesületünk ezúttal is szép számban képviseltette magát. Méghozzá kiváló, az élmezőnnyel lépést tartó eredményekkel, melyeket az alábbi táblázat foglal össze – versenyzőinknek ezúton is gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!

1-2-3. helyen végzett:
MK2 U10-11 2000 m Fliszár Barna, Papp Zsombor 2. hely
MK2 U12 2000 m Babos Viktória, Radnai Dorka 3. hely
MK1 U11 2000 m Fliszár Barna 3. hely

4-5-6. helyen végzett:
K1 U13-14 3×200 m váltó Al-Meri Ábris, Császár Botond, Harnos Balázs 4. hely
K1 U14 2000 m Ittzés Lili 5. hely
MK2 U12 2000 m Kiss Márton, Tóth Koppány 5. hely
K1 U13-14 3×200 m váltó Ittzés Lili, Szabó Gréta Viktória, Radnai Kata 6. hely
MK1 U13 2000 m Pintér Zalán 6. hely

További helyezések – életkor szerint összesítve:
K1 U16 500 m Kardos Ákos 8. hely
K2 U15-16 500 m Kardos Ákos, Jenei Márton 9. hely
K1 U15 500 m Jenei Márton 9. hely
K1 U14 2000 m Szabó Gréta Viktória 13. hely, Radnai Kata 14. hely
K1 U14 2000 m Császár Botond 9. hely
K1 U13 2000 m Harnos Balázs 8. hely, Domonkos Barna 12. hely, Kerényi Botond 15. hely, Papp Nándor Máté 16. hely, Bata Lóránt Bátor 17. hely, Lénárt Lázár 22. hely
MK1 U13 2000 m Vásári Eszter 7. hely, Almásy Noémi 8. hely
MK1 U12 2000 m Radnai Dorka 18. hely
MK1 U12 2000 m Kiss Márton 14. hely, Tóth Koppány 19. hely
MK1 U11 2000 m Papp Zsombor 10. hely, Almásy Tamás 16. hely, Barics Vajk 18. hely
MK1 U10 2000 m Babos Viktória 10. hely
MK1 U10 2000 m Kosztyán Patrik 11. hely
BővebbenMutass kevedebbet

Gratulálunk fiatalok, különösen Laura Juray tanárnőnek, nagyon szép eredmény született! BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Mi köszönjük a sok segítséget! Nélkületek és a ti kitartó munkátok nélkül, mi sem sárkányhajóznánk! Hálásak vagyunk és bízunk benne, hogy sokat fogunk még együtt dolgozni! 😍😍😍

65 kilométeres evezős túrán vett részt két felnőtt kenus csapatunk a Rábán hétvégén!

A Szentgotthárdtól Molnaszecsőig tartó utat 7 órás evezéssel teljesítette a Horváth Antal – Papp Péter András, és a Fliszár Gábor – Horváth Bálint páros. Az alacsony vízállás mellett különösen oda kellett figyelni a zátonyokra, bedőlt fákra, de a két csapat a nehézségek ellenére is a Rába Maraton élmezőnyében végzett.

Gratulálunk!
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Ez majdnem olyan mint a Sió, volt??

Ma a Beszédes József Általános Iskola diákjainak tartottunk interaktív bemutatkozót és toborzót, ahol beszéltünk a kajakozás mellett az egyesületi élet szépségeiről is 🙂 Méghozzá roppant lelkes közönség előtt, akiknek ezúton is köszönjük a figyelmet, érdeklődést! BővebbenMutass kevedebbet

Ma a Beszédes József Általános Iskola diákjainak tartottunk interaktív bemutatkozót és toborzót, ahol beszéltünk a kajakozás mellett az egyesületi élet szépségeiről is :-)  Méghozzá roppant lelkes közönség előtt, akiknek ezúton is köszönjük a figyelmet, érdeklődést!Image attachmentImage attachment

Az elmúlt hétvégén egy másik versenyt is rendeztek, ahol egyik versenyzőnk több mint sikeresen szerepelt: a szlovéniai Ankaran nemzetközi tornáján ifj. Kosztyán Patrik U10 300 méteren 1. helyezést ért el!

A nemzetközi tornán egyébként hat ország vett részt, esetenként több klubbal is – Magyarországról négy egyesület érkezett, így még szebben csillog az az arany 🙂

Gratulálunk Patrik!
BővebbenMutass kevedebbet

Az elmúlt hétvégén egy másik versenyt is rendeztek, ahol egyik versenyzőnk több mint sikeresen szerepelt: a szlovéniai Ankaran nemzetközi tornáján ifj. Kosztyán Patrik U10 300 méteren 1. helyezést ért el!

A nemzetközi tornán egyébként hat ország vett részt, esetenként több klubbal is – Magyarországról négy egyesület érkezett, így még szebben csillog az az arany :-)  

Gratulálunk Patrik!

Comment on Facebook

Gratulálunk Patrik!!!!

Gratulálok Patriknak 🏆🥇🎉

Újabb megmérettetésen Siófok! Dunaffer Kupa: 26 versenyzőnk, 37 futamban! Hajrá SIÓFOK!!! BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

K2 500m Jenei Marci, Kardos Ákos 9.hely.

A Siófoki Evezős Bázison rengeteg teendő akad, nem csak a versenyfelszerelés, de a további eszközök, építmények, berendezések karbantartása is nagy feladat. Éppen ezért külön köszönjük a szülőknek a rengeteg segítséget, a társadalmi munkát!

Az egyik képen az azóta sajnos ellopott árnyékoló háló felhelyezése, míg a másikon az egyesületi motoros tisztítása látható, de ennél lényegesen több feladatot végeztek el az elmúlt hónapokban a szülők, és sajnos nem mindig készült fénykép…
BővebbenMutass kevedebbet

A Siófoki Evezős Bázison rengeteg teendő akad, nem csak a versenyfelszerelés, de a további eszközök, építmények, berendezések karbantartása is nagy feladat. Éppen ezért külön köszönjük a szülőknek a rengeteg segítséget, a társadalmi munkát! 

Az egyik képen az azóta sajnos ellopott árnyékoló háló felhelyezése, míg a másikon az egyesületi motoros tisztítása látható, de ennél lényegesen több feladatot végeztek el az elmúlt hónapokban a szülők, és sajnos nem mindig készült fénykép…Image attachment

Az elmúlt hétvégén Tiszafüreden szerveztek quadratlon versenyt, amely állt 1500 m úszásból, 40 km kerékpározásból, 10 km kajakozásból és 10 km futásból.

Az embert próbáló megmérettetésen a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület színeiben induló Csilla Sápi nagyszerű eredményt ért el, korcsoportjában 1., összesített női kategóriában 2. helyet szerzett!

Csilla, szívből gratulálunk!
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Gratulálunk !! 🏆🎖️🥇

Gratulálunk!!

Köszönjük az érdeklődést a mai nyílt napon – azon kivételes alkalmak egyike volt, amikor a kezdők, érdeklődők egy ütemre evezhettek az igazolt versenyzőkkel 🙂

Következő nyílt nap alsó tagozatosok számára: szeptember 17. kedd 15 óra!
BővebbenMutass kevedebbet

Köszönjük az érdeklődést a mai nyílt napon - azon kivételes alkalmak egyike volt, amikor a kezdők, érdeklődők egy ütemre evezhettek az igazolt versenyzőkkel :-) 

Következő nyílt nap alsó tagozatosok számára: szeptember 17. kedd 15 óra!

Idei első nyílt napunk iskolások számára szeptember 9-én, hétfőn, 15 és 17 óra között! BővebbenMutass kevedebbet

Idei első nyílt napunk iskolások számára szeptember 9-én, hétfőn, 15 és 17 óra között!

Nem lehet városunkat a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület nélkül bemutatni – 12.20-nál kezdődik az izgalom 🙂 BővebbenMutass kevedebbet

Mindig örülünk a látogatóknak, kivéve amikor rossz szándékkal jönnek…

Tegnap a Siófoki Evezős Bázisról elloptak egy napvitorlát, amely a gyerekek öltözőit, közös helyiségeit, valamint versenyhajóit óvta a napsütéstől. A kerítést átvágták, úgy vitték el a hálót, amelyet természetesen pótolnunk kell: a jó idő remélhetőleg kitart még ősz elejéig, amikor nem csak versenyzőink, de a közoktatási programban részt vevő több mint 300 gyerek is rendszeres látogatónk lesz.

Tanulság, következtetés, jó tanács nincs, csak csalódottság…
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Ezentul villanypaszort kell vezetni miutan elhagyjatok a telephelyet Az elso probalkozas utan nem lenne tobb probalkozas.

Tegyetek fel fotót , hogy nézett ki, milyen szinű volt, stb hátha elakarják adni.Feltehetőleg gépkocsival vitték el, kamera nyema a környéken?

Sajnos nincs messze innen a no go zona.

A remény hal meg utoljára! A sorsa utoléri, vagy a rendőrség!! Esetleg a figyelmes JÓ SZOMSZÉD!!!

Ez cèlzott lopàs lehetett.. A kèpet nèzve, teherautó ponyvakènt jelenik meg jàrmûvön vagy hirdetèsben.

Még jó, hogy csak azt vitték és nem valami mást! De most őszintén, milyen ember az ilyen? 😡😡😞

Mekkora szemétség már ez?

Magyar való világ. 2019.

View more comments

A Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület idei Vaddisznó-túrája kellemes időjárási körülmények között, ugyanakkor kifejezetten alacsony vízállás mellett zajlott le a hétvégén.

Éppen ezért természetjáró kirándulás volt ez a javából, az evezés mellett sok gyaloglással, kenucipeléssel a Sió épphogy csörgedező vizében – mindemellett csodálatos környezetben, páratlan élményeket garantálva, melyekről az alábbi képek is tanúbizonyságot tesznek:
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Köszönöm szépen a lehetőséget! Egy élmény volt 😘

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség tegnap tartotta a serdülő és ifjúsági országos bajnokság sukorói fordulóját, melyen Kardos Ákos képviselte egyesületünket. Méghozzá kiváló eredménnyel: a K1 U16 200 méteres előfutamában 46 másodperces eredménnyel 7. helyezést ért el! GRATULÁLUNK a nagyszerű teljesítményhez! BővebbenMutass kevedebbet

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség tegnap tartotta a serdülő és ifjúsági országos bajnokság sukorói fordulóját, melyen Kardos Ákos képviselte egyesületünket. Méghozzá kiváló eredménnyel: a K1 U16 200 méteres előfutamában 46 másodperces eredménnyel 7. helyezést ért el! GRATULÁLUNK a nagyszerű teljesítményhez!

Comment on Facebook

Gratulálunk!

😉👌

Ügyi vagy Áki! ❤

Gratulálunk!

Nagyon nagy gratula!

View more comments

Hétvégén rendezte meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Sukorón a Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokság, Kolonics György Emlékverseny idei fordulóját, melyre hónapok óta készültek versenyzőink. Szerencsére azt mondhatjuk, nem hiába, hiszen rengeteg kiváló helyezéssel, megannyi ponttal gazdagították a fiatalok egyesületünket. Ez volt idén az utolsó pontszerzési lehetőség igazolt versenyzőinknek, ezért ezzel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk egy bővebb összefoglalóval, de addig is álljanak itt a hétvégi eredmények:

Mk1 kölyök férfi U13 3×200 m váltó Kerényi Botond – Papp Nándor – Bata Lóránt 4. hely
K1 kölyök női U14 3×200 m váltó Almásy Noémi – Gecsei Szabina – Babos Anna 4. hely
Mk1 gyermek 4×200 m U12 váltó Babos Viktória – Radnai Dorka – Kiss Márton – Barics Vajk 5. hely Mk1 kölyök férfi U13 3×200 m váltó Lénárt Lázár – Pintér Zalán – Domonkos Barna 5. hely
Mk1 gyermek férfi U12 4×200 m váltó Tóth Koppány – Kosztyán Patrik – Papp Zsombor – Fliszár Barna 6. hely
K1 kölyök férfi U14 3×200 m váltó Al-Meri Ábris – Harnos Balázs 6. hely
Mk1 gyermek férfi U11 2000 m Fliszár Barna 9. hely
Mk4 kölyök női U13 2000 m Babos Viktória – Radnai Dorka – Vásári Eszter – Almásy Noémi 9. hely
K4 kölyök női U14 2000 m Radnai Kata – Babos Anna -Szabó Gréta – Ittzés Lili 10. hely
Mk4 kölyök férfi U13 2000 m Papp Nándor – Lénárt Lázár – Bata Lóránt – Domonkos Barna 15. hely
Mk1 kölyök férfi U13 2000 m Kerényi Botond 20. hely
Mk1 gyermek férfi U10 2000 m Kosztyán Patrik 23. hely
Mk2 gyermek férfi U11 2000 m Almásy Tamás – Barics Vajk 24. hely
Mk2 gyermek férfi U12 2000 m Tóth Koppány – Kiss Márton 25. hely
K1 kölyök férfi U14 2000 m Al-Meri Ábris 24. hely és Harnos Balázs 26. hely
Mk1 gyermek férfi U11 2000 m Papp Zsombor 28. hely
K2 kölyök férfi U14 2000 m Császár Botond – Pintér Zalán 31. hely

Minden versenyzőnknek és természetesen edzőinknek is, GRATULÁLUNK!
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Gratulãlok!👌👌👌👌👌🦉🦋🐳😍🐬🎈🍀🌹❤️

Izgalom, Szurkolás, nyomjuk a versenyt 1000-el. OB Sukorón 💪💪💪
Hajrá SIÓFOK!
BővebbenMutass kevedebbet

Ez is a hétvégén történt: mi vittük Süsüt a szárszói fesztiválra 🙂 BővebbenMutass kevedebbet

Ez is a hétvégén történt: mi vittük Süsüt a szárszói fesztiválra :-)Image attachmentImage attachment

A hónap elején mutattuk be a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület versenyzőinek új mezeit, amelyek speciális, erre a célra fejlesztett technikai anyagból készülnek.

Most örömmel jelentjük be: az a hatalmas megtiszteltetés ért bennünket, hogy ebből a minőségi sportruházatból Siófok Városának támogatásával – a legutóbbi képviselőtestületi ülésen hozott döntésnek köszönhetően – lehetőségünk nyílik igazolt versenyzőink számára egy-egy teljes szettet vásárolni, amihez a szükséges forrást Siófok Városa biztosítja számunkra.

Nagyon köszönjük ezt a rendkívüli támogatást, igyekszünk ezt mihamarabb és folyamatosan a város hírnevét öregbítő sikerekkel viszonozni!
BővebbenMutass kevedebbet

A hónap elején mutattuk be a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület versenyzőinek új mezeit, amelyek speciális, erre a célra fejlesztett technikai anyagból készülnek. 

Most örömmel jelentjük be: az a hatalmas megtiszteltetés ért bennünket, hogy ebből a minőségi sportruházatból Siófok Városának támogatásával - a legutóbbi képviselőtestületi ülésen hozott döntésnek köszönhetően - lehetőségünk nyílik igazolt versenyzőink számára egy-egy teljes szettet vásárolni, amihez a szükséges forrást Siófok Városa biztosítja számunkra.

Nagyon köszönjük ezt a rendkívüli támogatást, igyekszünk ezt mihamarabb és folyamatosan a város hírnevét öregbítő sikerekkel viszonozni!Image attachment

Comment on Facebook

Nagyon csinos!

Az új felállásban sem maradtak el a sikerek: Horváth Bálint és Fliszár Gábor az idei Vízitúra Kupa ráckevei fordulóján kategóriájában 2. helyezést ért el kenuban.

Gratulálunk fiúk!
BővebbenMutass kevedebbet

Az új felállásban sem maradtak el a sikerek: Horváth Bálint és Fliszár Gábor az idei Vízitúra Kupa ráckevei fordulóján kategóriájában 2. helyezést ért el kenuban.

Gratulálunk fiúk!

Comment on Facebook

Gratulálunk!!!

Ugyancsak hétvégén rendezték meg az eXtremeManQ30 Kaposvár Quadrathlon Sprint Világ Kupa futamát a Deseda-tónál, amely megmérettetés összesen 0,75 km úszásból, 20 km kerékpározásból, 4,5 km kajakozásból és 5 km futásból állt.

Csilla Sápi siófoki versenyző – nem mellesleg a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület kajakjával 🙂 – fantasztikus eredményt ért el, amikor a női top10 elit 4. helyét szerezte meg!

Gratulálunk Csilla, csak így tovább!
BővebbenMutass kevedebbet

Hétvégén rendezte meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Masters és Parakenu Magyar Bajnokság szolnoki fordulóját, melyen egyesületünk három tagja, Gábor Varga szakmai vezető, Zoltán Varga és Kovács Tamás is részt vett.

Méghozzá nem semmi eredménnyel: vegyes csapatban az igen előkelő 3. helyet szerezték meg K4 Férfi Masters 500 m 40-44 kategóriában!

Versenyzőink összesen 20 pontot hoztak a hétvégén egyesületünknek, köszönhetően egy 6. helynek K2-ben (Varga Gábor, Varga Zoltán), egy 6. helynek K1-ben 200 méteren (Kovács Tamás) és egy 6. (Kovács Tamás) és egy 7. helynek K1-ben (Varga Gábor) 500 méteren.

Gratulálunk a csodálatos eredményekhez!
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Lájkolom magunkat. 🤣 De főleg Kalit meg az edzőmet! 😎

Gratulálunk.

Gratulálok ❤️

Elmondani is nehéz, mennyire büszkék vagyunk versenyzőinkre, akik fantasztikusan teljesítettek a hétvégi Vidék Bajnokságon!

Az összes remek eredmény közül is kiemelkedik az MK1 férfi kölyök U13 3×200 váltó (Lénárt Lázár, Kerényi Botond, Papp Nándor) lenyűgöző első helye (ARANYÉREM!!!), de természetesen örömmel közöljük az összes többi helyezést is az alábbiakban. Gratulálunk mindenkinek, szuper verseny volt!

Vasárnap:

MK1 Férfi Kölyök U13 3x200m váltó:
• Lénárt Lázár
• Kerényi Botond
• Papp Nándor Máté 1. Hely

K4 Női Kölyök U13-14 2000m:
• Radnai Kata
• Babos Anna
• Szabó Gréta
• Almásy Noémi 3. Hely

MK1 Férfi Gyermek U12 4×200 m váltó
• Papp Zsombor
• Kosztyán Patrik
• Fliszár Barna
• Tóth Koppány 5. Hely

MK1 Férfi Gyermek U10 2000m
• Kosztyán Patrik 7. Hely

MK1 Férfi Gyermek U11 2000m:
• Fliszár Barna 3. Hely
• Papp Zsombor 10. Hely
• Almásy Tamás 29. Hely

MK1 Férfi Gyermek U12 2000m:
• Kiss Márton 12. Hely

MK1 Férfi Gyermek U12 2000m:
• Tóth Koppány 14. Hely

MK1 Női Kölyök U13 2000m:
• Vásári Eszter 15. Hely

MK1 Női Gyermek U12 2000m
• Radnai Dorka 19. Hely

K1 Női Kölyök U14 2000m:
• Ittzés Lili 21. Hely
• Gecsei Szabina 32. Hely

K1 Férfi Kölyök U13 2000m:
• Harnos Balázs 10. Hely
• Domonkos Barna 20. Hely
• Pintér Zalán 24. Hely

Mk1 Férfi Kölyök U13 2000m:
• Kerényi Botond 18. Hely
• Papp Nándor 19. Hely
• Bata Lóránt 25. Hely
• Lénárt Lázár 29. Hely

K1 Férfi Serdülő U15 2000m:
• Jenei Márton 35. Hely

Szombat:

K2 Férfi Felnőtt 1000m:
• Varga Zoltán
• Kovács Tamás 6. Hely

K1 Férfi Felnőtt 1000m:
• Varga Gábor 5. Hely
• Varga Zoltán 6. Hely
• Kovács Tamás 7. Hely

Mk4 Vegyes Gyermek U10-12 1000m:
• Tóth Koppány
• Radnai Dorka
• Babos Viktória
• Papp Zsombor 5. Hely

K1 Női Serdülő U16 1000m:
• Pummer Kamilla 7. Hely (előfutam)

K1 Férfi Serdülő U16 1000m:
• Kardos Ákos 9. Hely (előfutam)

K1 Férfi Serdülő U15 1000m:
• Jenei Márton 9. Hely (előfutam)

K1 Női Kölyök U14 1000m:
• Babos Anna 7. Hely (előfutam)

K1 Női Kölyök U14 1000m:
• Ittzés Lili 7. Hely (előfutam)

K1 Női Kölyök U14 1000m:
• Szabó Gréta 8. Hely (előfutam)

K1 Női Kölyök U14 1000m:
• Radnai Kata 7. Hely (előfutam)

K1 Női Kölyök U14 1000m:
• Gecsei Szabina 8. Hely (Előfutam)

K1 Férfi Kölyök U14 1000m:
• Császár Botond 5. Hely (Előfutam)

Péntek:

K2 Férfi felnőtt 500 m:
• Varga Gábor
• VargaZoltán 3. Hely

K4 Férfi Felnőtt 500 m:
• Németh Ádám
• Varga Gábor
• Varga Zoltán
• Kosztyán Patrik 4. Hely

K1 Férfi Felnőtt 500m:
• Németh Ádám 5. Hely
• Varga Gábor 9. Hely
• Varga Zoltán 10.Hely
• Kovács Tamás 11. Hely

K2 Férfi Serdülő U16 500m:
• Kardos Ákos
• Jenei Márton 7. Hely (előfutam)

K1 Női Serdülő U16 500m:
• Pummer Kamilla 8. Hely (előfutam)

K1 Férfi Serdülő U15 500m:
• Jenei Márton 7. Hely (előfutam)
BővebbenMutass kevedebbet

Comment on Facebook

Gratulálok!!!!!🤗😊😘

Gratulálok!

Gratulálunk minden versenyzőnek, nem utolsósorban a nyerteseknek ! 😍😍

Gratulálok! Szuper! Nagyon ügyesek! Csak így tovább Nándi! 🏆🎉😊

Gratulálunk!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!

View more comments

Load more